Ahmet Koz İlkokulu

Vizyon: Biz, öğrencilerimize bilgi çağının gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırarak onların kişilik gelişimlerini ve ahlaki yapılarını destekleyip kendini gerçekleştirebilecek bireyler olmalarını sağlamak için varız.

Misyon: Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ulusal ve evrensel değerlere saygılı, vatandaşlık kültürünü benimsemiş, kişisel hak ve sorumluluklarını bilen, güncel ve bilimsel gelişmeleri takip eden, araştırma yapmayı ilke edinerek öğrenen, öğrendiklerini doğru kullanabilen, olumsuzluklar karşısında yılmadan işbirliği yapabilen, gerektiğinde sorumluluktan kaçmayan, bulunduğu topluma liderlik yapabilecek, toplum tarafından örnek gösterilen, dürüst, ahlaklı, kişilikli ve karakterli bir insan olarak yetiştirmek.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05422712005 okul müdürü

WEB - https://sungurluahmetkozilkokulu.meb.k12.tr

Adres - HACIOSMAN KÖYÜ HACIOSMAN KÜME EVLERİ AHMET KOZ ILKOKULU BLOK NO 91 SUNGURLU / ÇORUM

Yerleşim Yeri - Hacıosman Köyü/Sungurlu/ÇORUM

Ulaşım Özel araç ve servis ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 105 km il merkezine 35 km ilçe merkezine